Ηλιακοι θερμοσιφωνεςεταιρειαΤεχνικά ΧαρακτηριστικάΤεχνική Υποστήριξη ΗλιακώνΠιστοποιήσεις ΗλιακώνΕπικοινωνία
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ SUPER SOLAR
SUPERSOLAR ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

 

ΔΟΧΕΙΟ  GLASS ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Ø  

Ολ Tα παρακάτω πλεονεκτήματα αποδεικνύονται από τη δύναμη και την επίδοση που είναι 1.5 φορά μεγαλύτερη σε σχέση με άλλους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες:

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
  Η εξωτερική επένδυση του  SUPER SOLAR  είναι από γαλβανισμένο χάλιβα 0,5μμ, με ηλεκροστατική πολιαστερική βαφή και από τις δυο πλευρές ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Ο μοναδικός σχεδιασμός που διαθέτει, προσφέρει διπλάσιες μηχανικές αντοχές στην εξωτερική επένδυση της δεξαμενής.
 • Ο SUPER SOLAR   ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΕΙ
  Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο SUPER  SOLAR   εγγυάται τη σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα. 
 • H SUPER SOLAR  ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
  Η ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50χιλ. υψηλής πυκνότητας 40KMG/M³ εξασφαλίζουν για τον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 30ºC υπό το μηδέν.
 • ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
  Η μεταλλική κατασκευή της δεξαμενής του είναι 2.5χιλ. 
  Αυτό σημαίνει διπλάσια αντοχή του δοχείου σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.
 • ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΡΑ
  Η εσωτερική προστασία του δοχείου επιτυγχάνεται με DURO SMALT ELASTIC. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη για τις αντοχές της σε πολύ σκληρά νερά και οι ελαστικές της ιδιότητες, της επιτρέπουν να ακολουθεί τις συστολές-διαστολές της δεξαμενής αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ρωγμών που δημιουργούνται στις περισσότερες δεξαμενές με διαφορετική προστασία επισμάλτωσης.
 • ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ
  Σερπαντίνα ειδικής κατασκευής από σωλήνα τύπου MANESSMANN, για τη σύνδεση του καλοριφέρ (στον τύπο τριπλής ενεργείας)
 • Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ SUPER SOLAR  ΕΧΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝΤΟΧΗ
  Οι περισσότεροι σχεδόν συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν οπές εξαερισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται το χειμώνα (ιδιαίτερα σε υγρά κλίματα) φαινόμενα υδρατμών στο εσωτερικό τους λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του συλλέκτη. Το προφίλ του SUPER SOLAR  διαθέτει 4 οπές εξαερισμού που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής.
 • Ο SUPER SOLAR  ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
  Γιατί μόνο ο συλλέκτης SUPER SOLAR   κατασκευάζεται με χάλκινα κανάλια που κουμπώνουν σε όλο το μήκος της συλλεκτικής επιφάνειας του απορροφητή. Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο επιτυγχάνεται απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και επιτρέπει στο SUPER SOLAR   να έχει πιο αποδοτικό συλλέκτη.
 • Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ SUPER SOLAR  ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ & ΕΜΜΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ 
  Η χάλκινη επιφάνεια του συλλέκτη SUPER SOLAR   σε συνδυασμό με το SOLAR TEMPERED GLASS με τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επανακλάσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη SUPER  SOLAR τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.
 • ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
  Η διπλή μόνωση 40χιλ. από πετροβάμβακα και 20χιλ. από υαλοβάμβακα που είναι πλευρικά τοποθετημένη εξασφαλίζουν την υψηλή απόδοση και ελαχιστοποιούν τις απώλειες του συλλέκτη SUPER SOLAR .
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ
  Σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου όλοι οι ηλιακοί συλλέκτες διαθέτουν άθραυστο τζάμι ασφαλείας για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρόληψης ατυχημάτων. Ο SUPER  SOLAR  διαθέτει ειδικό TEMPERED GLASS 4 χιλ. ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.
 • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
  Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης  προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε κεραμίδια και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου.

 

SUPER SOLAR  κατασκευάζεται κάτω από τις αυστηρότερες  προδιαγραφές και η κατασκευή του επιθεωρείται σε κάθε στάδιο παραγωγής. Ολα τα μέρη έχουν ελεγχθεί προκειμένου να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ

                                                                                


  SUPERSOLAR 210 2323988