Όλα τα παρακάτω πλεονεκτήματα αποδεικνύονται από τη δύναμη και την επίδοση που είναι 1.5 φορά μεγαλύτερη σε σχέση με άλλους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες:

 •          Εγγυημένη αντοχή δίπλα στη θάλασσα.

Η εξωτερική επένδυση του ηλιακού θερμοσίφωνα  SUPER SOLAR είναι από γαλβανισμένο χάλυβα 0,5μμ, με ηλεκτροστατική πολυεστερική βαφή και από τις δυο πλευρές ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Ο μοναδικός σχεδιασμός που διαθέτει, προσφέρει διπλάσιες μηχανικές αντοχές στην εξωτερική επένδυση της δεξαμενής.

 •          Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SUPER SOLAR δεν παγώνει.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο SUPER SOLAR εγγυάται τη σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα.

 •          Ο SUPER SOLAR εξασφαλίζει περισσότερο ζεστό νερό για τον χειμώνα.

Η ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50χιλ. υψηλής πυκνότητας 40kmg/m³ εξασφαλίζουν για τον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση ακόμα κι αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 30ºC υπό το μηδέν.

 •          Διπλάσια διάρκεια ζωής.

Η μεταλλική κατασκευή της δεξαμενής του είναι 2,5χιλ. Αυτό σημαίνει διπλάσια αντοχή του δοχείου σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.

 •          Εξασφαλισμένη αντοχή του δοχείου στα σκληρά νερά.

Η εσωτερική προστασία του δοχείου επιτυγχάνεται με DURO SMALT ELASTIC. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη για τις αντοχές της σε πολύ σκληρά νερά και οι ελαστικές της ιδιότητες, της επιτρέπουν να ακολουθεί τις συστολές – διαστολές της δεξαμενής αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ρωγμών που δημιουργούνται στις περισσότερες δεξαμενές με διαφορετική προστασία επισμάλτωσης.

 •          Ζεστό νερό ακόμα και με συννεφιά.

Σερπαντίνα ειδικής κατασκευής από σωλήνα τύπου MANESSMANN, για τη σύνδεση του καλοριφέρ (στον τύπο τριπλής ενεργείας).

 •          Ο συλλέκτης SUPER SOLAR έχει τριπλάσια αντοχή.

Οι περισσότεροι σχεδόν συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν οπές εξαερισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται το χειμώνα (ιδιαίτερα σε υγρά κλίματα) φαινόμενα υδρατμών στο εσωτερικό τους λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του συλλέκτη.  Το προφίλ του SUPER SOLAR    διαθέτει 4 οπές εξαερισμού που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής.

 •          Ο SUPER SOLAR αντιδρά καλύτερα.

Ο ηλιακός συλλέκτης SUPER SOLAR εξασφαλίζει απόλυτη μεταφορά θερμότητας στο θερμοδοχείο (boiler).  Γιατί ο ηλιακός απορροφητής SUPER SOLAR κατασκευάζεται από ενιαίο φύλλο με επίστρωση τιτανίου και χαλκοσωλήνες που συγκολλούνται με την μέθοδο Ultrasonic. Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο συγκόλλησης επιτυγχάνεται απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και επιτρέπει στον ηλιακό συλλέκτη να έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση.

 •          Ο συλλέκτης SUPER SOLAR αξιοποιεί την άμεση και έμμεση ακτινοβολία.

Η επιλεκτική  επιφάνεια του συλλέκτη SUPER SOLAR σε συνδυασμό με το  SOLAR TEMPERED GLASS με τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επανακτήσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη SUPER SOLAR τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.

 

 •          Σταθερή απόδοση χωρίς απώλειες.

Η διπλή μόνωση 40χιλ. από πετροβάμβακα και 20χιλ. από υαλοβάμβακα που είναι πλευρικά τοποθετημένη εξασφαλίζουν την υψηλή απόδοση και ελαχιστοποιούν τις απώλειες του συλλέκτη SUPER SOLAR.

  (Ασφάλεια – Αξιοπιστία – Πρόληψη)

Σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου όλοι οι ηλιακοί συλλέκτες διαθέτουν άθραυστο τζάμι ασφαλείας για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρόληψης ατυχημάτων. Ο SUPER SOLAR διαθέτει ειδικό TEMPERED GLASS 3,5χιλ. ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.

 •          Εξαιρετική εμφάνιση – Εύκολη τοποθέτηση.

Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης  προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε κεραμίδια και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου.

 •          Καινοτομία στη συντήρηση.

Η ανεξάρτητη θέση της ράβδου μαγνησίου επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αντικατάστασή της.  H SUPER SOLAR κατασκευάζεται κάτω από τις αυστηρότερες  προδιαγραφές και η κατασκευή του επιθεωρείται σε κάθε στάδιο παραγωγής. Όλα τα μέρη έχουν ελεγχθεί προκειμένου να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα.

          

 •          ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ.